Hírek, aktualitások

Mi így segítünk! 2020. március 26. 15:00 Mi így segítünk!

A Sopron Lady Lions Club 1 590 db maszkkal segíti városuk intézményeit, kórházát, időseit! Fontosnak tartják, hogy a soproni polgárőrök is megfelelő védőfelszerelésekben lássák el szolgálatukat Sopron város területén és a határátlépési pontokon is. Segítsük egymást, vigyázzunk magunkra!

bővebben arrow_forward
Vakvacsora 2020. február 07. 08:00 Vakvacsora

"Egy különleges kaland egy különleges estén" Sopron Lady Lions Club szeretettel várja Önt és barátait a Sopron Hotelben 1.alkalommal megrendezésre kerülő vakvacsorára .Regisztrálni a Sopron Lady Lions Club facebbok oldalán illetve Hotel Sopron - Horváth Mónika étteremvezetőnél lehet .Várunk minden kedves érdeklődőt! Elérhetőségek a plakáton olvashatók !

bővebben arrow_forward
Ajándékozni jó 2019. december 05. 14:00 Ajándékozni jó

A Sopron Lady Lions Club által összegyűjtött karácsonyi csomagok elindultak Kárpatalja felé! Nagy örömmel pakolták Boronkay Gusztáv kormányzó úr kocsiját tele ajándékkal! A rászoruló kárpátaljai gyerekek Karácsonyát teszik ezáltal egy kicsit szebbé, köszönjük, hogy ennyien segítettetek!

bővebben arrow_forward
Tündérfesztivál 2019. június 11. 19:00 Tündérfesztivál

A Sopron Lady Lions Club nagy sikerrel zárta a Tündérfesztivált, melyen idén először vehetett részt. A klub érzékenyítő programmal képviselte a Lions mozgalmat, melyben különböző eszközökkel, játékokkal, feladatokkal próbálhatták ki gyerekek és felnőttek a vak- és gyengén látó társaink világát.

bővebben arrow_forward
Szépülj, fogyassz, vásárolj 2019. május 27. 15:57 Szépülj, fogyassz, vásárolj

Ez a városi kezdeményezés azért jött létre, hogy segítsünk azoknak az intézményeknek, egyesületeknek, gyerekeknek, családoknak akiknek nehezebb a kezdés szeptemberben. Az összefogásban cukrászdák, szépségszalonok, vállalkozók nyújtottak segítő kezet a Sopron Lady LC-nak. Májustól szeptemberig tartó adománygyűjtésben minden üzlet maga dönti el mennyi ideig szeretne részt venni és mennyivel támogatja azt.

bővebben arrow_forward
Sopron Lady Lions Club avatás. 2019. március 02. 14:00 Sopron Lady Lions Club avatás.

Dr. Chrabák László a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója felavatta a 27 fővel megalakult Sopron Lady Lions Club tagjait. Részt vett az eseményen Boronkay Gusztáv első alkormányzó, Dr. Solymosiné Dr. Kiss Ilona asszony, volt kormányzó, Kulbert Gábor a Soproni Lions Club elnöke, Balogh Sándor zónaelnök a Lady Club megálmodója.

bővebben arrow_forward

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Sopron Lady Lions Club

Adószámunk:
19151599-1-08
Számlaszám:
10403473-50526850-72891004

cím: 9400 Sopron,
Gazda u.37

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba