Hírek, aktualitások

Bízz vakon! 2022. október 20. 10:00 Bízz vakon!

Játékos érzékenyítő estet tartott a Sopron Lady Lions Club a Koffer Bárban. Az ingyenes programon a résztvevők olyan feladatokat végezhettek, amelyek elsőre egyszerűnek tűnhetnek – szendvicset kentek, cipőfűzőt kötöttek, zoknit párosítottak, egyszerű kirakókat oldottak meg – azonban mindezt bekötött szemmel kellett megoldaniuk.

bővebben arrow_forward
A Sopron Lady Lions Club is csatlakozott a ´´Hagyj el egy mikuláscsomagot´´ akcióhoz 2020. december 07. 09:42 A Sopron Lady Lions Club is csatlakozott a ´´Hagyj el egy mikuláscsomagot´´ akcióhoz

A club tagjai december 6-én, vasárnap 11-kor várták az adományozókat, bízván abban, hogy minél több embertársunknak tudnak örömet szerezni a csomagokkal ezekben a gondterhes időkben. A Mikulás nem csak a gyerekekre gondolt, egy kis csomaggal megajándékozták a tűzoltókat, mentősöket, a sürgősségi osztályt, sérült gyerekeket és a karanténban lévő családokat!

bővebben arrow_forward
Mi így segítünk! 2020. március 26. 15:00 Mi így segítünk!

A Sopron Lady Lions Club 1 590 db maszkkal segíti városuk intézményeit, kórházát, időseit! Fontosnak tartják, hogy a soproni polgárőrök is megfelelő védőfelszerelésekben lássák el szolgálatukat Sopron város területén és a határátlépési pontokon is. Segítsük egymást, vigyázzunk magunkra!

bővebben arrow_forward

Hír archívum:

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Sopron Lady Lions Club

Adószámunk:
19151599-1-08
Számlaszám:
10403473-50526850-72891004

cím: 9400 Sopron,
Gazda u.37

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba