Táskaakciót hirdetett Nőnapra a Sopron Lady LC

Március 8-ára, a Nemzetközi Nőnap kapcsán egy különleges táskaakciót indított a Sopron Lady Lions Club, melynek alkalmából a helyi Gyermekotthon tinijeit, a Cukorbeteg Egyesület idős nénijeit, illetve a Vakok és Gyengénlátók Egyesületének tagjait lepték meg.

Az akció keretein belül jó minőségű táskákkal, stílusban az adott korosztály képviselőihez illő darabokkal segített a klub, melyekben olyan dolgokat juttattak el számukra, melyek fontosak egy nőnek: pipere cuccok, egyéb szükséges kellékek stb., ráadásként pedig csokival is kedveskedtek nekik a Sopron LC tagjai. A nőnapi program keretein belül több mint 50 hölgyet leptek meg, szebbé varázsolva ezáltal számukra ezt a különleges napot.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Sopron Lady Lions Club

Adószámunk:
19151599-1-08
Számlaszám:
10403473-50526850-72891004

cím: 9400 Sopron,
Gazda u.37

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba